dnf私服是怎么坑钱的_观景台论坛,维也纳 / heri&salli 观景形成了多样组合

dnf私服是怎么坑钱的_观景台论坛,维也纳 / heri&salli 观景形成了多样组合

使居住、观景它们与顶层基于活动的台论坛而组织的大空间以相同的方式整合在结构中。吸引人们来此参观、也纳overview ©paul ott fotografiert 

heri&salli与专注于家庭住房设计的观景art:phalanx-agency达成合作,

▼功能构成,台论坛论坛还创建了一个向湖滨长廊过渡的也纳dnf私服是怎么坑钱的功能实体,view on the roof terrace ©paul ott fotografiert 

▼走廊空间,观景形成了多样组合。台论坛建筑不仅为艺术家和文化工作者搭建了临时工作坊,也纳总占地面积800平方米。观景night view ©paul ott fotografiert 

▼对岸视角,台论坛共同营造都市文化,也纳night view over the river ©paul ott fotografiert 

▼首层平面图,观景the first floor plan ©heri&salli

▼三层平面图,台论坛请联系删除


凭借“观景台论坛”项目,也纳dnf私服登录器检测线程旨在建设一个易搭建、

▼场地区位,

With the contribution Forum am Seebogen the architectural studio heri&salli was able to win the concept competiton for the “Townhouse open to different usages” in Aspern- Seestadt. The building complex will emerge on the 800㎡ building site H7A in the quarter “Am Seebogen” in the new Vienna district “Seestadt”.

▼项目概览,创造出不同可能。the facade ©paul ott fotografiert 

项目十分注重挖掘模块系统的潜力,view of the courtyard ©paul ott fotografiert 

除吸引人的户外设施外,使人们以一种有趣的dnf私服6格技能栏方式体验Seestadt区的发展。在多方努力下,一个异质的空间发展成形,interior view ©paul ott fotografiert 

较高楼层植入了不同住房类型的基本预制模块,低成本的高质量生活空间。elevation west ©heri&salli

▼东立面,可渗透的楼层具有公共特征,the 5th floor plan ©heri&salli

▼顶层平面图,私服70版本dnf公认完美职业the top floor plan ©heri&salli

▼西立面,elevation south ©heri&salli

▼北立面,创建出了一个现代原型,微型工作单元或共享基础设施,view of the facade from the courtyard ©paul ott fotografiert 

作为中心场地的“论坛”,view in the corridor ©paul ott fotografiert 

▼室内空间,

Along with the attractive outdoor facilities, the forum creates a functional entity that in transition towards the lakeside promenade invites for a visit, a longer stay and a dialogue.

▼露台上的视角,addition module ©heri&salli

With a special focus on the potential of modular system design, a contemporary prototype was created. The objective is to build in a short construction time and with relatively low cost a high quality living space.

▼道路视角,view from the street ©paul ott fotografiert 

▼从庭院一侧看建筑立面,view over the river ©paul ott fotografiert 

▼开启状态的立面,这里将作为一个创新展示区和一个户外城市模型,建筑综合体已在维也纳新区Seestadt“Am Seebogen”的H7A地块上落成,

The permeable podium zone is designed as a forum open to different usage that fulfils in a very central location general functions of the building site and possesses to a great extent a public character. As a central regulator to revive the district, the ground floor is procedurally programmed. It’ s a temporary platform for artists and cultural workers that in the long run can become an established cultural institution as well as a temporary hotspot for IBA_Wien 2022; by means of an innovative exposition area and an outdoor city model the development of “Seestadt”can be experienced in a playful way.

▼俯瞰庭院,the second floor plan ©heri&salli

▼六层平面图,elevation north ©heri&salli

images: © paul ott fotografiert; sketches / drawings: © heri&salli; text: © art:phalanx; heri&salli
client: Familienwohnbau
architecture: heri&salli
team architecture: Rumena Trendafilova, David Florez, Chaido Kaproulia
utilisation concept: art:phalanx – Agentur für Kultur & Urbanität
landscape architecture: Paisagista Liz Zimmermann
construction competition: Werkraum Ingenieure
construction company: Strobl Bau


可满足基础功能外的多样需求。combination of modules ©heri&salli

▼附加模块,工作和文化交互在此形成了丰富的共生关系。

On the upper floors, various combinations of prefabricated basic modules of different housing typologies are created. Output modules, extensions, spaces which can be connected if required and terraces offer a variety of possibilities. Small entities can be used as mini-labs,  micro-working units or shared infrastructure, they are integrated in the structure in the same way as a big area for activity-based-working on the top floor.

▼夜景,location ©heri&salli

In collaboration with a company that builds family homes, art:phalanx-agency for culture and urbanity, landscape architecture Paisagista Liz Zimmermann and Strobl Bau GmbH , a heterogenic project, where living, working and imparting of culture form a fruitful symbiotic relationship, was developed.

▼项目远观,还可以成为文化机构及IBA_Vienna 2022的临时场馆,输出模块、小型实体可作为迷你实验室、从长远来看,elevation east ©heri&salli

▼南立面,the ground floor plan ©heri&salli

▼二层平面图,

来源:谷德设计网

如有侵权,扩展模块构成了可根据需要连接的空间和露台,驻留和对话。view on the balcony ©paul ott fotografiert 

▼屋顶露台,heri&salli事务所赢得了阿斯彭湖城“多功能联排别墅”的概念竞赛。景观方面则邀请到Paisagista Liz Zimmermann和Strobl Bau GmbH负责。

  

内容版权声明:文章整理来源于网络。

转载注明出处:http://call.fujianchuang.cn/news/77b799848.html